De kosten voor het maken van een tuinontwerp worden bepaald door een aantal variabelen zoals: de grootte van het perceel, mogelijke niveauverschillen en de variatie aan beplanting binnen het beplantingsplan. In het algemeen, hoe meer tijd en expertise in het ontwerpen van een tuin gaat zitten, hoe meer het tuinontwerp zal gaan kosten.

Tijdens het eerste gesprek, welke geheel vrijblijvend en gratis is, luister ik naar uw wensen en bekijk de tuin. Op basis van bovengenoemde variabelen, maak ik dan een offerte voor u. Om u toch een indruk te geven van de gemiddelde tarieven: de kosten voor een tuinontwerp voor een kleine tuin bedraagt circa € 600,- inclusief btw. Dit tarief geldt voor een tuinontwerp inclusief beplantingsplan. Het is ook mogelijk om alleen een tuinontwerp of beplantingsplan te laten maken.

Wilt u geen tuinontwerp laten opstellen, maar een vraag hebben over de tuin, dan kan dat natuurlijk ook. De kosten voor een tuinadvies, bij u aan huis, bedragen € 48,- per uur, inclusief btw. Alle prijzen zijn inclusief reiskosten, mits de opdracht valt binnen een straal van 15 km rondom Zutphen. Buiten deze straal wordt voor iedere extra kilometer € 0,30 in rekening gebracht.